Webinar om vokabulartiltak i barnehage og skole fredag 8. mai

0

Fredag 8. mai skulle Institutt for Spesialpedagogikk (ved Kari-Anne B. Næss og forskergruppen Compros) ha arrangert et åpent seminar om utvikling av vokabular og leseforståelse og tiltak for å fremme dette. Det har, ikke overraskende, blitt avlyst. I stedet arrangeres et webinar hvor du kan se på innleggene ved hjelp av Zoom.

 Det mange spennende innlegg: Janne von Koss Torkildsen skal ha om Kaptein Morf – et digitalt ordforrådstiltak for barn i småskolen. Dette er en spennende undersøkelse som det nå publiseres fra.   Kari-Anne B. Næss skal snakke om faktorer som påvirker vokabularlæring, og Arne Lervåg om vi finner forskjeller på gutter og jenter i effekten av språkstimuleringstiltak. Mitt innlegg handler om utviklingen av leseforståelse og tiltak for å fremme dette. 

Selv gleder jeg meg veldig til å høre på Kelly Burgoyne som skal snakke om effektene av et språkstimuleringstiltak for barn som er gjennomført av foreldre. Det er også en rekke andre interessante innlegg, Åste Mjelve Hagen om vokabulartiltak, Joshua Lawrence om betydningen av ord og leseforståelse.  

Webinaret er fra 09-16, og vil være på en rekke innlegg av 15-20 min varighet (er du som meg og sliter med konsentrasjonen ved digitale møter er det jo fullt mulig å velge ut det du er mest interessert i). 

 

Mer informasjon om oppkobling og tider for de ulike innleggene finner du her 

 

Du vil kanskje også like dette Mer fra samme forfatter

Leave A Reply

Your email address will not be published.