Rekk opp hånda!: Podkastepisode om spesialundervisning

0

Rekk opp Hånda! er en av få podkaster som tar opp temaer om skole og læring. Jeg pleier å høre på denne og synes det er en god podcast som tar opp mange interessante diskusjoner. “Rekk opp hånda!” drives av Martin Johannessen og Janne Rønningen, begge arbeider på Nyskolen i Oslo. Martin Johannesen driver også den populære “Lærerbloggen” som jeg ofte også leser (da jeg på impuls lagde bloggen min tenkte jeg ikke på navnelikheten, men jeg kan vel ikke se bort i fra at den har skaffet min blogg noen flere lesere).

I denne ukes episode av “Rekk opp Hånda!” er jeg intervjuet om spesialundervisning. Uvant for meg å være med på noe slikt og før avtalen angret jeg ærlig talt  litt på at jeg sa ja, men alt i alt ble det en fin og hyggelig samtale. Takk til Martin og Janne for at jeg ble invitert. VI snakker blant annet om spesialundervisning og Nordahl utvalget, om spesialundervisning er segregerende, om læreres metodefrihet og hva jeg ville tatt ut i fagfornyelsen. Du kan høre resultatet her.

Det ligger også mange eldre episoder på podkasten her som er vel verdt å høre gjennom.

Du vil kanskje også like dette Mer fra samme forfatter

Leave A Reply

Your email address will not be published.