Lyst til å ta PhD? Å skrive en prosjektbeskrivelse

0

Det finnes etter hvert flere muligheter for den som ønsker å ta en PhD om problemstillinger innenfor utdanningsfeltet. Institusjonene har egne PhD programmer og lyser jevnlig ut stipendiatstillinger, se for eksempel her for Det Utdanningsvitenskapelige Fakultet, UiO. I tillegg har forskningsrådet ordninger som for eksempel offentlig sektor PhD. Det er også andre organisasjoner som  lyser ut PhD stipender, for eksempel Helse og Rehab.

Felles for alle disse løsningene er imidlertid at man må lage en prosjektbeskrivelse der man skisserer hva man skal gjøre i sin PhD og hvorfor. Mange søkere, også de med gode karakterer på masteroppgaven, faller gjennom på dette punktet og strever med å skrive en god prosjektbeskrivelse.

For å hjelpe mulige fremtidige PhD studenter til å lage gode prosjektbeskrivelse, arrangerer vi på det Utdanningsvitenskapelige fakultet kurs om dette.

Jeg skal ha dette kurset 23 august fra kl 14-1545. Der vil jeg gå gjennom hva som kreves av en prosjektbeskrivelse og hvordan man kan skrive den så god som mulig.

Jeg ønsker alle som er interessert i dette hjertelig velkommen til kurset!

For påmelding se her

 

God sommer og tusen takk til alle bloggleserne!

Ellers ønsker jeg å benytte anledningen til å ønske alle bloggens lesere en god sommer! Jeg er overveldet over antall lesere på bloggen, responsen jeg har fått og interessante møter og muligheter den har ført til. En hjertelig takk til hver enkelt av dere!

 

 

 

 

Du vil kanskje også like dette Mer fra samme forfatter

Leave A Reply

Your email address will not be published.