Arrangement på litteraturhuset: Forskning og debatt om kartlegging

0

Debatten om kartlegging har vart over lang tid og har vekket stort engasjement, følelser og meninger.

Forsker Anne Arnesen og jeg vil lede arrangementet

Dette ble også tydelig da vi i tidligere i år publiserte en artikkel som viste at kvaliteten på kartleggingsverktøy som brukes i skolen er for dårlig dokumentert. Det kan du se i blogginnleggene her og her og i Morgenbladets artikkel her

I høst er temaet for forskningsdagene “Oppvekst”. Kartlegging har, enten vi liker det eller ikke, blitt en del av norske barns oppvekst.

I et åpent seminar og debatt under forskningsdagene på Litteraturhuset 24 september (18-20) er kartlegging tema. Anne Arnesen og jeg vil  legge frem forskning om kartlegging, blant annet hva som taler for og imot å bruke dette, og i hvilken grad de verktøyene vi bruker er egnet til formålet.

Etterpå vil det bli en paneldebatt om kartlegging og hva som bør være veien videre. I panelet har vi vært heldige å få følgende gjester (det er også mulig at andre legges til, alle forespørslene er ikke besvart ennå).

 

Vel møtt til et par forhåpentligvis spennende timer på Litteraturhuset! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Du finner mer informasjon om arrangementet her.

 

Du vil kanskje også like dette Mer fra samme forfatter

Leave A Reply

Your email address will not be published.