Åpent seminar for Sol Lyster: Språk og lesevansker, hva har vi lært og hvor går vi?

0

I over 10 år har jeg vært så heldig å være kollega med Sol Lyster, først som veileder og siden som samarbeidspartner i forskning og i forskergruppen Child Language and Learning. Ved utgangen av året går Sol av med pensjon og 11 november arrangerer vi derfor et åpent seminar for henne for å hylle henne som en utrolig flott, varm og raus kollega, som har gitt viktige bidrag til språk og leseforskning både nasjonalt og internasjonalt.

Tema for seminaret er altså språk og leseforskning, hva har vi lært og hvor går vi videre? Foredragsholdere er tidligere kolleger og samarbeidspartnere til Sol, og foruten undertegnede skal andre kolleger i forskergruppen og på Institutt for spesialpedagogikk og Institutt for pedagogikk holde innlegg. I tillegg vil også Charles Hulme, Maggie Snowling, Turid Helland og Rolf Fasting holde innlegg.

Jeg tror dette blir en spennende dag som vil by på både ny forskning og refleksjoner rundt tidligere forskning samt diskusjoner om hvor vi går videre når det gjelder tiltak og nye undersøkelser.

Alle er hjertelig velkomne! Mer informasjon om seminaret og påmelding her

Du vil kanskje også like dette Mer fra samme forfatter

Leave A Reply

Your email address will not be published.